Blogg

Ännu ett tillskott i genpoolen

Genpoolen i Thailand.
Skrivet av Norrbaggen

Jag vet, det har varit tyst här på sistone. Det beror dock inte på bloggtorka utan snarare lite mer kreativa sysslor, beroende på hur man ser på det. I går torsdag kom lilla Amanda till världen, vårt senaste bidrag i våra försök att splittra den thailändska genpoolen.

Amanda föddes med kejsarsnitt och allting gick bra så när som på att hon var endast 2,4 kilo vid födseln. Hennes syskon var alla över 3 kilo när de föddes vilket gör det lite ovanligt, men ingen fara på taket. Hon har tid på sig att ta tillbaka det. Mamma har stora resurser just nu om man säger så.

Eftersom jag både är begravd i en massa jobb framöver samt att jag samtidigt måste vara hemmapappa till vår existerande kull på tre ungar så lär det bli lite tunt med bloggandet här framöver, men det är det värt.

Välkommen Amanda, jag önskar världen såg bättre ut än vad den gör, men det fixar vi.

Facebook Kommentarer

Om skribenten

Norrbaggen

Norrbaggen flyttade till Phuket 1995 och överlevde den stora skandinaviska invasionen. Sedan 2008 bor han i Chiang Mai i norra Thailand med fru och fyra barn.

5 Kommentarer

 • Grattis, grattis till lilla Amanda. Och du kombinerad ost och jordgubbsmacka låter rent förfärligt. Vem hade de tänkt skall äta den – en farang som gillar rostat bröd och jordgubb men saknar ost hihihi…
  Ha det gott – mvh Susanna

  • Tack! Jo, ost och jordgubbsmackorna ska finnas på 7-11 i Bangkok också så du slipper inte undan. Jag ska ta modet till någon dag och köpa en, full recension kommer. :)

 • Hipp, hipp hurra för den lille ”Amanda” som har anlänt.

  Många varma lyckönskningar till Er alla
  från familjen Nilsson.

 • Grattis grattis! Ja Amanda ser verkligen ut att njuta av sin frihet!

  Blev själv farsa i Februari, även det kejsarsnitt.

  Världen fixar vi sen som sagt! :)

  Mvh
  Långrygg

Skriv en kommentar.