Blogg

Google Street View för Phuket

Google Street View kommer till Phuket.
Skrivet av Norrbaggen

Nu när Google Street View har kommit till Sverige kan det vara på sin plats att tipsa om en liknande tjänst för Phuket och Thailand. På webbsajten MapJack kan du gå omkring i de flesta större städer i Thailand, inklusive Phuket. Kul när du vill visa dina vänner var du varit på semestern.

Facebook Kommentarer

Om skribenten

Norrbaggen

Norrbaggen flyttade till Phuket 1995 och överlevde den stora skandinaviska invasionen. Sedan 2008 bor han i Chiang Mai i norra Thailand med fru och fyra barn.

6 Kommentarer

 • Coolt att kolla runt där man brukar vistas. Fast bilderna verkar
  gamla i alla fall från Kata där Pasta resturangen som finns med och som jag gillade numera är en sko och väskaffär .

  /Olle

  • Om jag inte har fel togs bilderna någon gång 2008. Saker ting brukar ändras ganska snabbt i Phuket, speciellt italienska restauranger. ;)

   • Ja det kan nog stämma att det är från tidigt 2008.
    Fast jag menade att det är en Resturang på bilderna
    men sommaren 2008 var det en byggarbetsplats och i somras
    Sko Väskbutik. Vid Smile inn i Kata Center om det är bekant. :-)

    /Olle

 • Hej!

  Jag ska åka till Phuket om en vecka och tänkte vara kvar ett halvår ungefär. Jag undrar ifall du har några bra tips på gym och boende i ett tryggt område för en ensam tjej?

  Jag har en farbror i Chalong men vill ha ett eget boende också.

  Tack för svar!

 • Jag skulle säga Chalong, där din farbror också bor. Eftersom jag själv har bott här i Chalong i över 3 år och trivts jättebra. Själv så gymmar jag på Chalong Gym för 1200 THB/månad. Fräscht gym och lagom med redskap. När det gäller boende här så tycker jag att du ska åka omkring lite på egen hand och leta. Det finns hur mycket boende som helst undangömt i smågatorna som Thaijarna hyr ut. Annars kan du också kolla in på www.phuketrenthouse.com, www.houseinphuket.com och www.phuketgazette.net

  Lycka till!

Skriv en kommentar.