Blogg Företagande

Grisar kan flyga – i alla fall i Thailand

Grisar kan flyga
Skrivet av Norrbaggen

Då var det bekräftat, en farang kan få a-kassa i Thailand. Till mångas förvåning, inklusive min egen, fick jag pengarna insatta på mitt bankkonto igår. Enligt den thailändska arbetslöshetskassan är jag berättigad till 7 500 baht i månaden i…

Då var det bekräftat, en farang kan få a-kassa i Thailand. Till mångas förvåning, inklusive min egen, fick jag pengarna insatta på mitt bankkonto igår.

Enligt den thailändska arbetslöshetskassan är jag berättigad till 7 500 baht i månaden i åtta månader. Inte nog med det, jag fick även en månad retroaktivt så totalt landade det 15 000 baht på kontot. Det blir ett trevligt tillskott till ölkassan.

Facebook Kommentarer

Om skribenten

Norrbaggen

Norrbaggen flyttade till Phuket 1995 och överlevde den stora skandinaviska invasionen. Sedan 2008 bor han i Chiang Mai i norra Thailand med fru och fyra barn.

Skriv en kommentar.