Internet & it

iPad kommer till stan

iPad släpps i Thailand.
Skrivet av Norrbaggen

I dag bestämde sig Apple för att äntligen lansera iPad officiellt i Thailand. Surfplattan har i och för sig funnits på flera håll via gråimport sedan tidigare, men från och med fredag börjar den säljas officiellt.

Thailandslanseringen kommer endast två dagar efter att den släpptes i Sverige med buller och bång. Det mest intressanta med att den släpps i Thailand är att den faktiskt är förvånande mycket billigare här än i Sverige. Och då var också de svenska priserna lägre än väntat.

Rejält mycket billigare än Sverige till och med.

15,900 baht för ingångsmodellen är ett riktigt bra pris och nästan tusen kronor billigare än i Sverige. Den dyraste modellen på 64 GB minne och med 3g-koppling är hela 1,500 kronor i Thailand jämfört med Sverige.

Eftersom Apple erbjuder världsgaranti på iPad så är det inga problem att köpa den i Thailand och fortfarande utnyttja garantin i Sverige.

Så ska du till Thailand i vinter och går och suktar efter en iPad, kan du nu slå två gekkoödlor i en smäll och samtidigt spara en slant på det.

Eftersom jag redan haft min iPad i ett halvår så köpte jag i dag den nya Macbook Air på 11,6 tum. Otrolig liten maskin som är nästan lika liten som en iPad, men med ett riktigt tangentbord.

Eftersom frugan och ungarna ändå ockuperar paddan konstant så har jag nu äntligen en egen liten ”mia noi” som kan hålla mig varm om dagar, såväl som nätter.

Läs mer om de thailändska priserna på iPad här.

iPad Pad Thai

Facebook Kommentarer

Om skribenten

Norrbaggen

Norrbaggen flyttade till Phuket 1995 och överlevde den stora skandinaviska invasionen. Sedan 2008 bor han i Chiang Mai i norra Thailand med fru och fyra barn.

Skriv en kommentar.