Sanook

Mysteriet med de nakna farangerna

Nakna faranger i Thailand
Skrivet av Norrbaggen

Har du bott en tid i Thailand är du säkert van vid bisarra och osannolika händelser. Den gångna veckan har dock tagit priset på flera plan, och allt har så klart ägt rum i Thailands egen lilla ändstation, Pattaya. En stad som ständigt genererar händelser så bisarra att Alice i Underlandet upplevs som en dramadokumentär.

Veckan började med en rysk gentleman som helt sonika gick in på en 7-Eleven i Pattaya och bestämde sig för att visa upp sin penis. Han hade dock hyfs nog att vänta tills de flesta kunderna lämnat butiken innan brallorna föll ned framför expediten.

Ryssen kunde senare gripas nära sin bostad där han sprang omkring och skräpade ner.

Jag skulle ju bara köpa kondomer.

Jag skulle ju bara testa kondomer.

En finsk 54-årig man vid namn ”Daniel” ville inte vara sämre utan bestämde sig någon gång i början av veckan för att knata omkring naken på Pattayas gator. Han greps av polisen som transporterade honom tillbaka till hans hotell. Polisen uppmanade hotellpersonalen att hålla koll på honom då man misstänker att han kan göra ”farliga saker”. No shit Sherlock.

I går greps en amerikan i Pattaya City efter att han spritt språngande naken dragit in en 38-årig thailändska i en 7-Eleven-butik och misshandlat henne så att hon förlorade en tand. Man misstänker att mannen fått sin drink spetsad med någon drog.

Att blotta sig i Pattaya verkar vara en populär trend bland farangerna. Så populär att den spridits till Chiang Mai där vi för några veckor sedan kunde se den här killen glida omkring på sin moppe.

Lite friskluft har aldrig skadat någon eller något.

Man måste ju ut och vädra junior lite då och då.

 

Uppdaterat 2015-06-04: Nu verkar det som om även thaiarna har hakat på trenden.

Facebook Kommentarer

Om skribenten

Norrbaggen

Norrbaggen flyttade till Phuket 1995 och överlevde den stora skandinaviska invasionen. Sedan 2008 bor han i Chiang Mai i norra Thailand med fru och fyra barn.

Skriv en kommentar.