Om Norrbaggen

Norrbaggen bloggar om Thailand. Innan jag och familjen i slutet av 2008 bestämde oss för att flytta till Chiang Mai i norra Thailand upplevde jag 14 händelserika år i Phuket. Jag kände att det var hög tid att byta ut stränder, palmer och solsken mot ett ”riktigt” liv. Chiang Mai är dessutom en stad som har allt. Människor som faktiskt kan svara på engelskt tilltal, en storstad av samma storlek som Stockholm. Bra skolor och underbar mat.

Till vardags göder jag fram ett litet fotbollslag och ställningen är för tillfället fyra barn, som till mins stora avund har dubbla medborgarskap och går i internationell skola. På dagarna arbetar jag främst som webbutvecklare och erbjuder webbdesign och seo åt företag i Thailand, Sverige och internationellt.

Innan vi flyttade till Chiang Mai drev jag tillsammans med frugan den svenska turisttidningen Phuketgajden samt den engelska motsvarigheten, My Phuket. Min fru råkade dock ut för en allvarlig trafikolycka i början av 2008 vilket var ett av skälen till att flytta Chiang Mai, vilket även är min frus hemstad.

Jag har stor erfarenhet inom företagsverksamhet i Thailand och Singapore och startat flera företag i båda länderna. På den här bloggen försöka jag beskriva livet i Thailand och vardagliga händelser, men jag tar gärna emot kommentarer och frågor om hur det är att arbeta och leva i Thailand.

Är du intresserad av livet i Thailand i största allmänhet och vill veta mer om företagande och levernde i Thailand så är det här bloggen för dig.

Prenumerera gärna på Thaininjan via Facebook eller de andra alternativen som finns uppe till höger.

Sawasdee jao!