Blogg

Phuket – nu även på engelska

Äntligen! Efter två månaders hårt arbete med vår nya engelska tidning, My Phuket, så är vi klara. Hela rasket har skickats för tryck i Bangkok och tidningen borde finnas ute bland 400 hotell och restauranger i Phuket inom en vecka.

När vi drog igång Phuket Gajden så fick vi många förfrågningar om varför vi inte gjorde en engelsk version. Alla gillade utseendet och känslan av tidningen, men alla kan ju faktiskt inte läsa svenska.

Sagt och gjort, nu pressar vi ut en tidning varje månad. Phuket Gajden varannan månad varvat med My Phuket. Vi har ett kanonteam som jobbar med oss nu, chefredaktör för My Phuket är Alasdair Forbes som tidigare jobbade som Chefredaktör för Phuket Gazette under åtta år.

Vi har dessutom en ny Art Director från Sverige som heter Andreas Solemo. Andreas har jobbat runt hela världen med företag som Sony-Ericsson, Virgin Atlantic med flera. Andreas kommer att ansvara för design av både Phuket Gajden och My Phuket.

Andreas gör sista korren av My Phuket. 

Ladda gärna ner det första numret av My Phuket (16 MB) och kom med kommentarer. Konstruktiv kritik och superlativ är alltid välkomna.

Facebook Kommentarer

Om skribenten

Norrbaggen

Norrbaggen flyttade till Phuket 1995 och överlevde den stora skandinaviska invasionen. Sedan 2008 bor han i Chiang Mai i norra Thailand med fru och fyra barn.

1 Kommentar

 • Hi!

  Laste year I spoke with Cathy and Andreas about my company Kids On Board, which offer childseats in transfer, taxi and day trips in Phuket and Krabi.

  Today parents from Scandinavia, Autralia, New Zeeland and Cananda have chosen to give their kids a more safe transport.

  Would you think this is interesting to write about in the paper?

  Best regards,
  Lena Törnblom, CEO and owner of kids-on-board

Skriv en kommentar.