Internet & it Sanook

SoPhone is the shit

SoPhone säljs i Thailand.
Skrivet av Norrbaggen

Jag har tidigare bloggat om Air Phone, vilket är en ganska tafflig piratkopia av iPhone 4. Nu har kineserna vässat sina tassar och släppt en ny modell som heter SoPhone. Jag måste säga att det här är det bästa plagiatet av iPhone jag sett hittills. Till och med operativsystemet är så nära det går att komma. För 209 dollar (cirka 1 200 kronor eller 6 000 baht) är den din.

Facebook Kommentarer

Om skribenten

Norrbaggen

Norrbaggen flyttade till Phuket 1995 och överlevde den stora skandinaviska invasionen. Sedan 2008 bor han i Chiang Mai i norra Thailand med fru och fyra barn.

3 Kommentarer

 • Ska till thailand om ett par veckor och undrar lite om just Iphone. Vart ska man leta om man tänkt att köpa sig just mobiltelefoner i thailand? Och vara säker på att man inte får en kopia.

  • Oftast är det ganska enkelt att skilja piratkopiorna från originalet. För att vara säker bör du köpa den i någon av de större butikerna. De som säljer iPhone i Thailand är:

   – Apple store
   – Dtac
   – True
   – AIS

   Är priset dessutom lägre än cirka 23 000 baht så bör du se upp. Tänk på att iPhone 4 är slutsåld för tillfället och det är 2 veckors leveranstid, samt väntelista. iPhone 3GS finns dock i lager hos de flesta.

Skriv en kommentar.